Tijdens de expositie in het Elektrum in Arnhem van 15 t/m 17 april heb ik op locatie tegels bedrukt. Verschillende elementen zijn uit linoleum gesneden. Deze elementen zijn geinspireerd op het gebouw waar de expositie plaatsvond. Met deze elementen is voor elke tegel een andere compositie gemaakt, de afdrukken bestaan uit vier kleuren.

De Wolvengang in Arnhem (2015)

 

Tijdens mijn afstudeerjaar Fine Art in Arnhem heb ik in samenwerking met medestudent Joost Hoebe een ontwerp gemaakt voor de Wolvengang in Arnhem. Ik heb een gedicht geschreven voor deze locatie die vooral als snelroute naar het station wordt gebruikt.

Een deel van het gedicht kan worden gelezen bij het omhoog lopen van de trap, het andere deel bij het naar beneden lopen. Het gedicht is vanaf beide kanten te lezen.

Beoordeling (2015)

 

Tijdens de periodieke beoordeling op ArtEZ Arnhem heb ik een performance gedaan. Terwijl er vragen werden gesteld over het gepresenteerde werk werden de vragen en opmerking over mijn werk op het t-shirt dat ik op dat moment droeg geschreven. Ter afsluiting van de beoordeling heb ik shirt afgedaan en als kunstwerk gepresenteerd.

Windy Thoughts, Artoll 2013.

 

Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar de betekenis van objecten wanneer deze uit de oorspronkeijke context worden gehaald. Artoll Labor is een kunstenaarsinitiatief in Duitsland op het terrein van een psychiatrische instelling in Bedburg-Hau nabij Kleef.